Nationale Archeologiedagen 2017

Afgelopen weekend vonden de Nationale Archeologiedagen 2017 plaats. Onze stichting was ook van de partij met de openstelling van een Regelbau 703 bunker te Melick en een tentoonstelling over de archeologie van de Tweede Wereldoorlog in de regio. Het doel van deze tentoonstelling, het onder de aandacht brengen van het belang van het vastleggen van vondstmateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, hebben we zeker weten te bereiken. We mogen terugkijken op een zeer geslaagd evenement, met veel bezoekers, media-aandacht en erg goed weer! Ook hebben we weer veel nieuwe contacten kunnen leggen, en verhalen kunnen vastleggen. Aan iedereen die ons bezocht heeft afgelopen weekend: bedankt!

IMG_1238IMG_1226


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s