Congres ‘Strijdigheden’

Gisteren waren we namens de stichting met een behoorlijke delegatie aanwezig bij het eerste jaarlijkse congres dat zich richt op de ontwikkelingen in de conflictarcheologie in Nederland, Strijdigheden. Het was voor al onze aanwezige leden een geslaagde dag, met twee interessante lezingreeksen over de archeologie van het 20e eeuwse conflict. Een van de lezingen werd verzorgd door onze voorzitter. We kijken uit naar volgend jaar, en raden iedereen met interesse in conflictarcheologie aan zich voor de volgende editie op te geven. Mocht u niet zo lang willen wachten, ook de Vlaamse variant, Conflict in Contact, is zeker het bezoeken waard.

IMG-20170428-WA0002


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s