4 mei 2017

Op 4 mei 2017 hebben delegaties van onze stichting deelgenomen aan verschillende herdenkingen in het kader van nationale dodenherdenking. Onder andere de 4 mei-herdenking te Echt-Susteren en de nationale herdenkingsdienst in de Nieuwe Kerk en op de Dam te Amsterdam werden bijgewoond. Tevens is er namens de stichting een bloemetje gelegd bij de beide monumenten te Herkenbosch.

Omdat wij ons intensief bezighouden met het onderzoek naar de Tweede Wereldoorlog komen de slachtoffers soms erg dicht bij. Ook wij zij van mening dat zij nooit vergeten mogen worden. Daarom is het goed dat we blijven deelnemen aan herdenkingen en diensten. Niet alleen om het verleden niet te vergeten, maar ook om ervan bewust te blijven dat intolerantie en discriminatie een groot gevaar voor onze samenleving vormen.

IMG_20170504_194705_DSC0115


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s