Tentoonstelling ‘Toen de kanonnen zwegen’

Zoals velen van jullie weten zijn we al geruime tijd bezig met het opzetten van een tentoonstelling in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid in onze regio. Na lange tijd vooral achter de schermen hard gewerkt te hebben aan alle voorbereidingen kunnen we vandaag onze poster presenteren. Het heeft even geduurd om een geschikte locatie te vinden, maar we zijn blij dat we gebruik mogen maken van de oude bibliotheek van Maasbracht. We hopen jullie allen te mogen ontvangen in de weekenden tussen 12 januari en 15 maart 2020. Hou de komende tijd onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws en sneak previews. Delen wordt uiteraard op prijs gesteld!

PosterNederlands


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s